Nykaa-winst daalt 96%, aandelenkoers omlaag

FSN E-Commerce Ventures Ltd., de entiteit die de Indiase beauty-startup Nykaa exploiteert, zag haar winst met 96% dalen doordat de marketingkosten stegen in het kwartaal vóór de beursgang. Het aandeel zakte maandag. Nykaa’s omzet steeg in het kwartaal eindigend op 30 september met 47% tot ₹ 890 crore vergeleken met het jaar ervoor.

Winsten dalen

New Delhi: FSN E-Commerce Ventures Ltd., de entiteit die de Indiase beauty-startup Nykaa exploiteert, zag zijn winst met 96% dalen doordat de marketingkosten stegen in het kwartaal vóór de beursgang. Het aandeel zakte maandag.

Het netto-inkomen daalde tot ₹ 1,2 crore ($ 161.000) in het kwartaal eindigend in september van ₹ 27 crore het voorgaande jaar, volgens een verklaring eind zondag, toen een stijging van 92% van de uitgaven een stijging van de inkomsten van 47% overspoelde. Dow jones koers is gestegen. De aandelen zijn 5,2% gedaald op ₹ 2.236,5 zoals op 10:07 uur in Mumbai na een daling van maar liefst 7,3% in de vroege handel.

 

Resultaten

Dit zijn de eerste resultaten die zijn ingediend sinds de aandelen van het in Mumbai gevestigde bedrijf vorige week op de beurzen werden genoteerd en in waarde verdubbelden. Koers AEX index is gestegen. De beursgang maakte Falguni Nayar, die ongeveer de helft van het bedrijf bezit, bijna $ 7 miljard waard en India’s rijkste zelfgemaakte vrouwelijke miljardair.

De omzet steeg in het kwartaal eindigend op 30 september met 47% tot ₹ 890 crore vergeleken met het jaar ervoor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.