VeChain-prijsvoorspelling: VET-ogen 25% opleving

VeChain-prijs stabiliseert terwijl stieren een opwaartse trend overwegen.

Een potentiële piek in de koopdruk zou het beroepsonderwijs met 25% naar het weerstandsniveau van $ 0,102 kunnen stuwen.

 

De MRI-indicator suggereert dat een downswing waarschijnlijk vóór een volledige uptrend is.

De VeChain-prijs consolideert in de buurt van het lage bereik, wat duidt op een kleine terugval voorafgaand aan een hogere beweging. De MRI-indicator voegt geloofwaardigheid toe aan de kortetermijncorrectie voor beroepsonderwijs en -opleiding. VET koers is gestegen.

 

VeChain-prijs om gelijke dieptepunten te creëren voordat hij hoger gaat

De prijs van VeChain zakte op 18 juni onder het 50% Fibonacci-retracementniveau op $ 0,106 en is daar sindsdien onder gebleven. De recente prijsactie voor beroepsonderwijs en -opleiding suggereert dat een doorbraak uit het strakke consolidatiebereik mogelijk is.

 

 

De Momentum Reversal Indicator (MRI) heeft een verkoopsignaal geflitst in de vorm van een rode ‘één’ kandelaar op de 4-uurgrafiek, die een één-op-vier kandelaarcorrectie voorspelt. Daarom kunnen beleggers verwachten dat de VeChain-prijs het derde gelijke dieptepunt zal bereiken op het ondersteuningsniveau van $ 0,071. In sommige gevallen kan beroepsonderwijs en -opleiding onder deze dieptepunten komen om liquiditeit te verzamelen.

 

Ontwikkeling

Een dergelijke ontwikkeling is een bullish teken en wordt meestal gevolgd door een snelle bounce. Als dit zou gebeuren, zou de Vechain-prijs de swing high van 23 juni markeren op $ 0,084, gevolgd door het weerstandsniveau op $ 0,092. Als de koopdruk blijft toestromen, zal VET $ 0,102 opnieuw testen en het 50% Fibonacci-retracementniveau op $ 0,106. Shiba inu koers is gestegen.

 

Aan de andere kant, als de prijs van VeChain er niet in slaagt om boven $ 0,071 te stijgen na het vegen van de dieptepunten, zal dit zwakke stieren of onvoldoende koopdruk signaleren.

 

Een uitsplitsing van de ondersteuningsbarrière op $ 0,067 zal een lager dieptepunt creëren en de bullish-these ongeldig maken. In een dergelijk geval kunnen de verkopers een downswing van 11% veroorzaken die VET naar het laagste bereik van $ 0,059 duwt.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.